voorWoongeluk               

   Interieurontwerp- en styling        


In een fijne leefomgeving voelt een mens zich prettig en ontspannen. Een huis dat past, geeft een veilig en comfortabel gevoel.

Graag help ik om een leefruimte zo in te richten dat het aansluit bij jouw wensen. Het doel is om samen met jou je interieur zo persoonlijk mogelijk te maken. Met kleine veranderingen kun je vaak al grootste effecten bereiken door bijvoorbeeld een aanpassing van kleur- en/of lichtgebruik. Of door een verandering van het meubilair.

"vaak kom je voor veel keuzes te staan.. ik ben er om je hierbij op weg te helpen"

 

Klinkt het je bekend? Je komt ergens binnen.. en.. het voelt goed. Dáár zit mijn uitdaging om dat samen met jou te bereiken. In mijn ogen heeft dit niet per definitie met luxe of formaat te maken. Het gaat om de juiste balans. Een sfeer creëren lukt door op zoek te gaan naar de juiste elementen die in goede verhoudingen staan met elkaar. 

Ik ben op de hoogte van de laatste trends, maar laat me hier niet door leiden. Mijn inspiratie haal ik ook uit de natuur, kunst maar bovenal de mensen zelf. Door mijn jarenlange ervaring weet ik me goed in te leven in de wensen van de bewoners.


Ik hoop dat mijn hulp als interieurontwerper een welkome aanvulling zal zijn om samen met jou je woongeluk te (her)vinden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Annemie Custers