voorWoongeluk               

   Interieurontwerp- en styling        


"mij inleven in de mens.. daar zit mijn kracht"

Ik ben Annemie Custers, gediplomeerd interieurontwerper. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de interieurwereld. Daarvoor ben ik 13 jaar eigenaresse geweest van een bloemenspeciaalzaak. Momenteel werk ik als woonadviseur bij interieurwinkel Hizzy te Venlo.

Bij het maken van een indeling van een ruimte en het positioneren van meubels, kijk ik goed naar de onderlinge verhoudingen. Lettend op een goede variatie in materiaalgebruik van vloeren en wanden. Ik ga op zoek naar net díe tafel, de best passende bank.. daarbij selecteer ik de mooiste stoffen en accessoires. 

Een specialisme van mij is toepassen van het juiste kleurgebruik. Als bloemist kwam dit natuurlijk ook al uitgebreid aan bod. Al jaren volg ik schilderlessen waar ik me verdiep in de kleurkenmerken. Een goed lichtgebruik is hierbij essentieel.

"uit liefde voor mijn vak ben ik altijd met licht en kleuren bezig"

Het is belangrijk dat een mens zich prettig en comfortabel voelt in zijn leefomgeving. Dit heeft een positieve invloed op onze gezondheid, welzijn en ons geluksgevoel. Dat geldt voor bv. een woonkamer, slaapkamer maar natuurlijk ook voor een werkplek zoals een kantoor.
Om mijn kennis op dit gebied te verbreden heb ik een Feng Shui opleiding gevolgd en heb hiervoor mijn diploma gehaald.

Soms is het lastig om van te voren een voorstelling te maken hoe een ruimte er in werkelijkheid uit komt te zien. Via 3D-tekeningen kan ik daar een mooie weergave van maken. Aangevuld met het juiste licht, kleuren en zelfs ingevuld met je gewenste meubilair.

"Een groot inlevingsvermogen is in mijn ogen essentieel. Al vele mensen heb ik mogen helpen bij het realiseren van hun woonwensen, zowel als bloemist, stylist en als interieurontwerper."

Annemie Custers-Lenssen