Interieurontwerp- en styling

Over
In een fijne leefomgeving voelt een mens zich prettig en ontspannen. Een huis dat past, geeft een veilig en comfortabel gevoel.


Ik ben Annemie Custers, gediplomeerd interieurontwerper. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de interieurwereld. Daarvoor ben ik 13 jaar eigenaresse geweest van een bloemenspeciaalzaak.


Klinkt het je bekend? Je komt ergens binnen.. en.. het voelt goed. Dáár zit mijn uitdaging om dat samen met jou te bereiken. In mijn ogen heeft dit niet per definitie met luxe of formaat te maken. Het gaat om de juiste balans. Een sfeer creëren lukt door op zoek te gaan naar de juiste elementen die in goede verhoudingen staan met elkaar. Lettend op een goede variatie in materiaalgebruik van vloeren en wanden. Ik ga op zoek naar net díe tafel, de best passende bank.. daarbij selecteer ik de mooiste stoffen en accessoires.


Een specialisme van mij is toepassen van het juiste kleurgebruik. Als bloemist kwam dit natuurlijk ook al uitgebreid aan bod. Een goed lichtgebruik is hierbij essentieel. Ik ben op de hoogte van de laatste trends, maar laat me hier niet door leiden. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, schilderlessen, kunst maar bovenal de mensen zelf.


"Een groot inlevingsvermogen is in mijn ogen essentieel. Al vele mensen heb ik mogen helpen bij het realiseren van hun woonwensen, zowel als bloemist, stylist en als interieurontwerper.


Annemie Custers-Lenssen


Annemie Custers

Interieurontwerper

voorWoongeluk

info@voorwoongeluk.nl

06-10545294